sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Voi morjes

Hyvä tää tämmönen hääblogi, jota ei koskaan päivitetä. Mut ei tässä kuulkaa kerkee kun tekee 3 duunia ja yhtä silleen sillon tällön, niin ei aika riitä mihinkään häiden järjestelyihin!

Eivaa, ollaan me jotain saatu tehtyäkin, mutta kutsut odottaa edelleen että saataisiin ne postitettua (toivottavasti ensi viikolla vihdoin ja viimein, koska haluan ne pois käsistäni NYT).

Meillä oli myös palaveri tuon Annin kanssa omani ja herran puvun suhteen. Päädyimme nyt teettämään miekkoselle housut ja liivin ja vuokraamme/ostamme jonkun takin, mitä voi asun kanssa muutoin pitää. Ilta kun menee kuitenkin mitä luultavimmin ilman sitä takkia ja jatkossakin on ehkä enemmän käyttöä tuollaiselle housu-liivi-kombolle. Oma pukuni alkaa pikkuhiljaa kanssa hahmottua, mutta sitä ei päästä vielä aloittelemaan oikein mitenkään, ennenkuin olen löytänyt sopivat alusvaatteet ja muutenkin tässä on pienoinen laihdutusprojekti meneillään (EI, en ole sellainen morsian, joka häidensä takia laihduttaa, mutta toki se on tässä yksi hyvä tavoite. Puolivälissä mennään eli -8,5kg on lähtenyt ja kesään mennessä ois kiva jos toinen samanmoinen olis hävinnyt kun tuhka tuuleen) ja kyseessä ei ole dieetti, vaan elämäntapamuutos. Eikä meinaan oo tuntunu edes mitenkään ihan hullun hirveeltä. Eli go me!

Suurin ongelma tällä hetkellä on miettiä meidän vihkimisen vihkikaava ja mitä siellä vihkitilaisuudessa yleensäkään tapahtuu. Yllättäen en voi tarkempia yksityiskohtia kertoa, koska vieraatkaan eivät tiedä mitä tuleman pitää, mutta sanonpahan vaan, että kyllä mä kans sopan itelleni taas keitin. Sentään musiikit ollaan keksitty jo. Vihkikaava tuottaa ongelmia siinä suhteessa, että mitään perinteistä kaavaa en halua ja olisi kiva, että kaava olisi jotenkin meidän näköinen. Samalla kuitenkin ärsyttää kirjoittaa itse koko hommaa, koska silloin siinä ei ole mitään kivoja ylläreitä. Että joo, saa nähä koska tässä ehtisi sitäkin miettimään vai nakitanko jonkun kaason kirjottelemaan jotain kivaa. HAH! Natsimorsio iskee jälleen.

Ollaan myös sen verran saatu asioita eteenpäin, että miekkoseni sormustilaus on laitettu menemään. Tuo herra karvanaamahan on astetta kovempi pelinörtti, joten sormuksessakin se tulee myös näkymään. Tilaus tehtiin Aurifaberilta ja saatiin oikein hyvä tarjous mittatilaussormuksesta ja vielä mahtavaa palvelua sen suhteen, että herraa ei voisi vähempää kiinnostaa, onko sormus tehty savesta vai kalleimmista timanteista (jälkimmäinen ei lämmitä sydäntä ainakaan), eli sormuksen materiaalilla ei väliä, kunhan se näyttää kivalta. Päädyimme sitten kulta/valkokullan sijaan titaani/hopea-komboon. Tulee meinaan aika äijän näköinen etten sanois. Se kuulemma valmistuu tuossa huhtikuun aikana ja tässä pitäisi nyt keksiä vielä kaiverrukset sekä omaan sormukseen, että tuohon herran. Kuulemma mun lempinimeni eli Rock'n'RollaMonsterMovieMadnessMona ei jotenkin mahdu sormukseen kirjoitettavaksi päivämäärän kanssa. Jännä.

Oma sormuksenihan on jo selvillä myös, mutta en tiedä koska sen kävisin sitten hakemassa, mitään kiirettähän tässä ei vielä ole ja sehän on ihan fakta, että jos sen haen liian aikaisin, niin pidän sitä sormessa enivei ja sitten se on ihan mähmäinen ja ruma virallisena hääpäivänä. Herkullista!
Itselläni sormuksen valintaan vaikutti eniten raha. En myöskään halua mitään 3000€ sormusta, jonka varmaan kuitenkin jossain vaiheessa hukkaan, joten päädyin ihan perus timanttisten Diana-sormukseen. Tuo muotokieli kun on meikäläisen silmää hivellyt aina ja varsinkin sisälläni asustavaa mummoa.Tuo sininen safiiri vähän jänskää, mutta se näyttää kyllä ihan normivaloissa lähes mustalta, eli passar ju bra.

Tuo kyseinen sormushan ei passaa tämän kihlasormukseni kanssa lainkaan yhteen, mutta päätinkin, että mieluumin otan sellaisen vihkisormuksen, mistä tykkään ihan hulluna, kun jonkun "ihan kivan", joka mätsää tämän nykyisen sormuksen kanssa. Kakkosvaihtoehtona kuitenkin oli tämmöinen kaveri, joka olisi sopinut kun nenä päähän nykyisen rinkulan kanssa:


Mutta valinta on kuiteskin tehty! Tiesin sen ihan alusta alkaen, että halusin jonkun sormuksen, missä on tuollainen kunnon klohmo tossa keskellä, eikä mitään rivisormuksia. Rivitimanttisormukset...hrrr miten tylsiä. Ja tuossa kakkosvaihtoehdossa tuo klohmo nyt on ihan naurettavan pieni.. En kuitenkaan aio tätä nykyistä kihlasormusta heittää mihkään romukoppaan vaan siirrän sen vain oikean käden nimettömään asustelemaan. Ihan hyvin tää näin meinaan käy!

Muutoin ollaan myös sumplittu vähän kuljetusjuttuja ja ruokajuttuja ja kaikkee tämmöstä perussettiä. Bändille mun pitäis jossain vaiheessa ehtiä lähettään semmoset pakolliset biisitoiveet (lue: Sinatraa), mutta senkään tiimoilta ei mitään ressiä oo.

Pöytäkoristejututkin on suhteellisen selvillä ja pöytäjärjestyksenkin ehdin tuossa taannoin 5minuutissa keksiä. Aattelin jättää näiden ressaamiset sit sinne johonkin hamaan tulevaisuuteen, mutta sanonpa vaan, että tulee mielenkiintonen kesä, kun töitä on enemmän kun koskaan ja pitäis nää kinkeritkin saada jotenkin järjestettyä.

Mut kyl tää tästä ehkä taas joskus! Palaan astialle kun on jotain mielenkiintosta kerrottavaa. Morppa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti